Menu

Laptopuri bune 2 in 1

Unele persoane au nevoie uneori de o tableta, iar alteori de un laptop bun, doar ca este mai costisitor sa cumperi 2 dispozitive separate, cand poti obtine 2 dispozitive la un pret mai mic. Aici ma refer la laptopurile 2 in 1. Exista o serie de modele de astfel de laptopuri pe piata, de aceea poate ca o sa iti fie mai greu sa alegi un model care sa ti se potriveasca. HP, Dell, Lenovo, Microsoft sunt cateva dintre companiile care realizeaza unele dintre cele mai bune laptopuri 2 in 1. Pentru a afla care sunt aceste modele, ramai cu ochii pe ce va urma.

HP Envy x360 13 (2020) si este potrivit pentru sarcinile mai simple, proiecte, pentru elevi sau studenti, pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca foarte mult. Este usor, subtire, are o lunga durata de viata a bateriei, este disponibil cu procesoare AMD Ryzen 5 sau Intel Core de a 11-a generatie.

Dell XPS 13 are un ecran de 13,4 inci, are o tastatura si un touchpad foarte bun, este disponibil cu procesoare Intel Core i7 sau Intel Core i3, iar grafica este gestionata de Iris Xe. Durata de viata a bateriei este de 10 ore.

Acer Spin 5 costa 998 de dolari si este dotat cu un procesor Intel Core i7, are un cititor de amprente, tastatura este iluminata, are un design mai placut, mai elegant, iar rezolutia este de 2256 x 1504 pixeli, iar ecranul este de 13,5 inci si are un raport de aspect de 3:2.

Lenovo Yoga 9i costa 1.650 de dolari, are un afisaj 4K UHD HDR, boxele sunt puternice, are un port Thunderbolt 4. Placa grafica este mai puternica si mai performanta si vine la pachet cu un stilou. Corpul sau este robust, dar in acelasi timp elegant si premium.

Microsoft Surface Pro 7 costa 959 de dolari, are un design foarte atractiv si elegant, performantele sale sunt foarte bune, fiind dotat cu procesoare Intel Core de a 10-a generatie, iar durata de viata a bateriei este foarte buna. Daca vei dori o husa si un stilou si tastatura va trebui sa le cumperi separat.

Lenovo Chromebook Duet costa 299 de dolari, are un ecran de 10 inci si spre deosebire de laptopul de la Microsoft, acesta vine la pachet cu tastatura. Are un spatiu de stocare de 128 GB, dar ofera performante destul de bune.

Lenovo Yoga C740 costa 634 de dolari, este potrivit pentru munca de birou, dar si pentru scoala, este premium si elegant, tastatura este foarte buna, are si un obturator pentru camera web pentru confidentialitate si o lunga durata de viata a bateriei.

Asadar, daca ai nevoie de un laptop 2 in 1, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele ce se gasesc pe piata.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *