Menu

Telefon reconditionat sau nou

Atunci cand vine vorba despre cumpararea unui nou telefon, iar daca tu vrei ca acel telefon sa fie de ultima generatie, sa aiba unele dintre cele mai bune camere, cea mai buna durata de viata a bateriei, cele mai bune performante, bugetul pe care va trebui sa il aloci va fi destul de mare. Dar daca nu ai un buget suficient de mare pentru a cumpara telefonul mult dorit, nu trebuie sa te gandesti sa iti cumperi un alt model care este mai ieftin. Exista posibilitatea de a obtine telefonul dorit la un pret mai mic, dar aceasta varianta este evitata, ignorata de multe persoane din cauza ca nu inteleg ce presupune cu adevarat termenul. Astfel ca, poti sa iti cumperi telefonul dorit cu o reducere de 200-300 lei, iar el sa fie reconditionat. Persoanele evita aceasta optiune, pentru ca se tem ca telefonul va fi spart sau stricat, dar acest lucru nu este posibil. Pentru a lamuri ce inseamna un telefon reconditionat, te invit sa urmaresti descrierea de mai jos. 

Cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un tehnician, un angajat, are rolul de a verifica functionalitatea acelui lot, iar acest lucru este posibil daca va desface un telefon si il va testa. Trebuie ca telefonul sa nu aiba nicio problema nici pe interior si nici pe exterior, pentru ca nu se pot expune la vanzare telefoane cu probleme. Astfel ca acea persoana va testa telefonul pret de cateva minute, iar daca el prezinta chiar si cea mai mica problema intregul lot, inclusiv telefonul testat, va fi trimis inapoi. Dar daca telefonul nu are nicio problema, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar cel care a fost testat se va expune la vanzare cu un pret mai mic cu aproximativ 200-300 lei. Deci, daca vrei sa iti cumperi, de exemplu, un iPhone XR, doar ca nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara nou, te poti gandi sa il cumperi reconditionat. Nu trebuie sa iti fie teama ca va fi spart, zgariat sau stricat pentru ca acest lucru nu este posibil, nu trebuie sa iti fie frica pentru ca nu va fi necesara o schimbare geam iPhone XR, pentru ca daca telefonul avea chiar si cea mai mica defectiune, problema, intregul lot s-ar fi trimis inapoi, nici macar telefonul desfacut si testat nu ar fi fost expus la vanzare.

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon care a fost desfacut si testat profesional, curatat si ambalat profesional, iar daca telefonul nu prezinta nicio problema se va expune la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei. Telefonul nu este redus pentru ca este stricat, ci pentru ca a fost testat pret de cateva minute.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *