Menu

Acer Swift 3X- review

Compania Acer este una dintre cele mai bune de pe piata care se ocupa cu realizarea laptopurilor. Anul acesta compania s-a asigurat sa lanseze un nou model de laptop, dar care nu prezinta prea multe diferente fata de modelul anterior. Este vorba despre Acer Swift 3X, care nu are prea multe diferente referitoare de design, dar diferentele sunt la interior. Pentru a afla mai multe detalii despre acest laptop, te invit sa urmaresti prezentarea de mai jos.

Acer Swift 3X este un laptop subtire si usor, are un pret initial de 900 de dolari pentru un procesor Intel Core i5 de a 11-a generatie, memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 512 GB. Versiunea cu Intel Core i7 costa 1.200 de dolari si este mai rapida. Este potrivit pentru cei care lucreaza in domeniul creativitatii si laptopul are o lunga durata de viata a bateriei. 

Laptopul este dotat cu o placa grafica Intel Xe Max, ceea ce inseamna ca este un bun rival pentru Nvidia GeForce MX350. Poate ca nu se descurca excelent cu sarcinile cele mai complexe, dar se descurca de minune cu editarea video sau foto. 

Acer Swift 3X are o functie, Dynamic Power, fiind o parte din Deep Link, care presupune ca atunci cand GPU-ul nu mai functioneaza, va trimite puterea si racirea catre CPU, iar acesta va mari puterea si performanta. Pentru a beneficia de toate avantajele Deep Link va trebui sa folosesti un software compatibil cu acesta. Laptopul are performante bune, dar este destinat jocurilor.

Cat despre design, are o serie de aspecte comune cu Acer Swift 3, precum un corp din aluminiu- magneziu, care ii ofera o greutate mai mica, dar cu toate acestea constructia este robusta. Are o tastatura foarte confortabila cu iluminare si are si un senzor de amprente. Mai are Wi-Fi 6 si Bluetooth 5.1.

Durata de viata a bateriei este foarte buna, astfel ca a reusit sa reziste 11 ore si 22 de minute si se poate incarca rapid prin portul Thunderbolt 4 USB-C. Laptopul are si un sistem de racire care este foarte eficient.

Are un ecran mat de 14 inci, Full HD ce ajunge la o luminozitate de 300 de nits. Daca vei avea vreodata nevoie de o gama mai larga de culori, te vei putea oricand conecta la un afisaj extern, pentru ca are un port Thunderbolt 4, dar si HDMI 2.0. Din pacate, laptopul nu are un slot pentru microSD.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un nou laptop, Acer Swift 3X chiar daca nu arata foarte diferit de Acer Swift 3, are componente mai bune, procesoare mai puternice, performanta grafica este buna, are o lunga durata de viata a bateriei si este subtire si usor, deci este un laptop foarte bun, doar ca nu este dedicat pentru jocuri.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *