Menu

Cele mai bune televizoare de 75 inci pentru 2021

Daca in acest an doresti sa iti schimbi televizorul si vrei sa aiba un ecran mai mare, modelele de 75 de inci reprezinta o alegere potrivita. Daca trebuie sa alegi intre un televizor de 65 de inci si unul de 75 de inci, poti sa alegi varianta mai mare, pentru ca va creste calitatea imaginii, culorile vor fi mai precise. Pentru ca pe piata sa regasesc o serie de televizoare de 75 de inci si iti va fi mai greu sa alegi un televizor pe placul tau, te invit sa urmaresti descrierile de mai jos pentru a afla.

Televizorul TCL 6 75R635 costa 1.400 de dolari si este cel mai bun televizor de 75 inci pentru acest pret. Calitatea imaginii este foarte buna, sunt clare, are functia de intunecare locala. Are si un nou mod THX combina intarzierea redusa a intrarii si a contrastului ridicat. Pe langa aceste avantaje, ruleaza cel mai indragit sistem de operare, fiind vorba despre Roku TV.

Televizorul LG OLEDCXP (OLED77CXPUA) costa 3.497 de dolari si are cea mai buna calitatea a imaginii. Acest televizor OLED nu se gaseste in versiunea de 75 de inci, ci doar in 77 de inci, dar poate ca nu este o problema atat de mare. 

Televizorul TCL 8 75Q825 costa 1.900 de dolari si ofera o calitate foarte buna a imaginii pentru un televizor care nu este OLED. Tehnologia sa este Mini-LED, ce nu se gaseste pe un alt televizor in acest moment. Cu toate acestea, calitatea imaginii este foarte buna pentru un televizor LCD si ruleaza si acest sistemul de operare Roku TV.

Televizorul Sony XBR-X900H (XBR-75X900H) costa 2.000 de dolari este un televizor foarte bun de 75 de inci si are o conectivitate foarte buna. Are intrari HDMI 4K/ 129 Hz destinat pentru Xbox Seria X si PlayStation 5 si este cel mai ieftin televizor cu transmisii de antena ATSC 3.0.

Samsung Q80T seria (QN75Q80T) costa 2.698 de dolari si este renumit pentru designul sau, nefiind un televizor OLED. Are un design elegant, subtire, ofera o calitate foarte buna a imaginii, are un unghi larg de vizualizare, conectivitate de ultima generatie si un sistem inteligent.

Televizorul TCL 4 75S425 costa 780 de dolari si este cel mai bun televizor care se gaseste la acest pret mic. Are interfata prietenoasa Roku, ofera imagini 4K UHD, fiind o rezolutie potrivita pentru multe persoane.

Acestea fiind spuse, daca planuiesti sa iti cumperi un alt televizor in acest an si vrei unul de 75 de inci, cele descrise anterior sunt unele dintre cele mai bune pe care le poti gasi pe piata si il poti alege pe cel care se incadreaza in bugetul tau, pentru ca unele sunt mai scumpe.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *