Menu

Samsung Q80T 2020- review

In acest an, Samsung a avut grija ca televizoarele sale sa primeasca cele mai bune functii si specificatii, pentru a se asigura ca se incadreaza in televizoare de top si de ultima generatie. Bineinteles ca televizoarele 8K si care mai au alte functii speciale, nu au preturi accesibile. Totusi, Samsung Q80T 2020 se poate considera un televizor mai accesibil, in comparatie cu celalalte modele, gasidu-se la un pret de 1.498 de dolari. Daca ai nevoie de un televizor si iti plac televizoarele de la Samsung, doar ca nu iti permiti un model 8K, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla mai multe despre acest televizor, mai accesiibl.

Samsung Q80T are un design modern, iar actualizarea cea mai vizibila este suportul, care acum se afla in centru si este mai elegant decat 2 picioare in margine. Suportul se sprijina pe o bucata de metal. Partea din spate permite gestionare cablurilor. Telecomanda este mica si cu putine butoane de control si ea poate primi comenzi vocale. Sunt si taste rapide pentru Netflix si Amazon. 

Bixby este asistentul vocale de la Samsung ce este incorporat in televizor, dar acum primesti si Google Assistant si Alexa si televizorul se poate asocia cu dispozitive inteligente Alexa sau Google Assistant.

Televizorul are si functia de atenuare locala ce ajuta la o calitate a imaginii mai bune, prin cresterea nivelului de negru si a contrastului. Are un panou de 120 Hz ce ajuta la o performanta mai mare a miscarii. Accepta continut HDR10 si HDR10 Plus, doar ca, din pacate, nu are suportul Dolby Vision HDR. Se poate asocia cu PS5 si Xbox seria X, accepta intrari 4K sau de 120 Hz pe HDMI 4. Mai are modul Auto Game ce ii permite sa treaca automat in modul de jocuri. Mai are 2 porturi USB, Ethernet, iesire audio digitala optica, intrare pentru antena si inca un port la distanta. 

Calitatea imaginii acestui televizor este foarte buna, luminozitatea este potrivita, contrast local, doar ca nu a ajuns la nivelul acela perfect de negru si a luminozitatii pe care le au televizoarele mai iefitine TCL 6 si Vizion P. 

Samsung Q80T permite controlul luminozitatii din spate, dar exista si un glisor, Shadow Detail. De obicei, televizoarele mai noi sunt foarte luminoase, doar ca acest model este o exceptie, doar ca este suficient de luminos. Televizorul nu gestioneaza prea bine lumina ambientala. Are 2 moduri, Filmmaker si Modul film, iar primul calibreaza mai bine culorile.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un televizor, Samsung Q80T este o alegere buna, in cazul in care nu iti permiti un televizor 8K tot de la Samsung. Are un design modern, calitatea imaginii este buna, poate sa gestioneze cablurile din spate.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *