Menu

Casti pentru cadouri

Se gasesc pe piata foarte multe modele de casti, fie wireless, fie cu fir, fie de tip peste ureche, iar atunci cand trebuie sa alegi o pereche este mai dificil. Avand in vedere ca se apropie luna cadourilor, daca vrei sa fii pregatit din timp si stii ca cineva are nevoie de o pereche de casti, poti sa incepi sa te interesezi, pentru a fi pregatit din timp. Mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele de casti pentru cadouri. 

Sony WH-1000XM4 se pot gasi la un pret de 278 de dolari, are calitatea sunetului mai buna, se pot asocia cu telefonul prin Bluetooth si te poti conecta la 2 dispozitive simultan, la telefon sau laptop, iar daca cineva te suna, vei raspunde la telefon, unde va trece sunetul. Sunt confortabile, au functia de anulare a zgomotului si sunetul este bun.

Samsung Galaxy Buds Live costa 140 de dolari, sunt rezistent la apa si transpiratie, au IPX2, au forma de bob de fasole, sunt casti wireles si sunt confortabile. Calitatea sunetului este buna, calitatea apelurilor este la fel de buna, se pot descurca sa anuleze sunetul de fundal din timpul apelurilor, astfel incat persoana de la celalalt capat sa te auda mai bine. 

Apple AirPods Pro se pot gasi si la 219 dolari, sunt rezistente la stropi, au IPX4, au functia de anulare a zgomotului foarte eficienta, au un design elegant, calitatea basului este buna, la fel si cea a sunetului. Sunt potrivite si pentru apeluri, dar si pentru antrenament. 

Mpow X3 costa 60 de dolari, sunt complet rezistente la apa, au IPX7, calitatea sunetului si a basului este foarte buna, iar functia de anulare a zgomotului este eficienta. Ele sunt confortabile, durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore la nivel moderat de volum. Calitatea apelurilor este foarte buna si iti poti auzi si tu vocea pentru a nu vorbi prea tare.

Edificator TWS NB2 costa 100 de dolari, sunt rezistente la transpiratie, stropi si praf, au IPX54, au functia de anulare a zgomotului, au un design interesant, sunt confortabile, sunetul este echilibrat. Basul este clar si bine definit. Calitatea din timpul apelurilor este foarte buna, iar durata de viata este de pana la 7 ore cu functia de anulare activata.

Google Pixel Buds 2 costa 180 de dolari, sunt rezistente la stropi, au IPX4, au Google Assistant, sunt potrivite pentru Android, sunt confortabile, calitatea sunetuluie ste foarte buna, basul este puternic, comenzile tactile functioneaza bine, iar calitatea apelurilor este foarte buna. Durata de viata a bateriei este de 5 ore, care nu este un rezultat prea bun. 

Prin urmare, daca vrei sa ii oferi cuiva o pereche de casti, acestea sunt unele dintre cele mai bune modele, unele mai scumpe, altele mai ieftine, unele wireless, altele de tip peste ureche. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *