Menu

Iphone 12- review

Pentru fanii Iphone care de abia asteptau sa se lanseze seria Iphone 12, cele 2 telefoane, Iphone 12 si Iphone 12 Pro, sunt disponibile acum la vanzare, dar daca vrei celelalte 2 telefoane, Iphone 12 Mini sau Iphone 12 Pro Max, va trebui sa mai astepti putin. Toate cele 4 telefoane au suport 5G, design nou al hardware-ului si cateva modificari ale camerei. Pentru a afla mai multe detalii despre Iphone 12, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Iphone 12 are un pret initial de 829 de dolari pentru varianta cu 128 GB spatiu de stocare. Are suport 5G care ofera viteze mult mai rapide si a inregistrat viteze cuprinse intre 10,4 si 14,9 megabiti pe secunda. Dar pentru ca reteaua 5G sa functioneze, va trebui sa te asiguri ca te afli intr-o zona in care 5G este disponibil. Nu este un telefon curbat, ci este plat, iar designul este premium. Are un panou OLED, dar Apple prefera sa il numeasca altfel si ii spune afisaj Super XDR. Ofera contrast si o rezolutie foarte buna. Telefoane au un strat de protectie pe ecran fiind construit din cel mai rezistent material de pana acum. Telefonul este rezistent la apa si la praf, are rata de impermeabilitate IP68. 

Chiar daca nu are un Space Zoom de 100x pe care il are Samsung Galaxy S20 Ultra, are camere foarte bune, care realizeaza poze excelente. Iphone 12 are acelasi camere ca Iphone 12 Pro, doar ca nu are teleobiectivul ci senzorul Lidar. Combinatia dintre hardware-ul camerelor si cipul nou cu care sunt dotate, Aion Bionic, ofera poze foarte bune. Camera principala cu unghi larg realizeaza poze mai rapid, pentru ca are un obiectiv care o ajuta in acest sens. Obiectivul are si Smart HDR 3, ceea ce ofera pozelor culorile foarte bogate, o dinamica buna. Modul de noapte se poate folosi si pe camera frontala. Pozele in mod portret sunt si ele foarte reusite. 

Cipul A14 de pe telefoane ofera viteze si performante foarte inalte si se spune ca se va putea descurca si cu IOS 17. Durata de viata a bateriei este foarte buna, Iphone 12 a rezistat in testul de redare video cu modul avion activat, 15 ore si 56 de minute, fiind un rezultat foarte bun. 

Telefonul vine in cutie cu un cablu USB-C la Lightning ce ofera o incarcare rapida. Din pacate, adaptorul nu mai este inclus in cutie si nici castile. Telefoane se pot incarca prin intermediul MagSafe, fiind o noua tehnologie a Apple care este o incarcare wireless, doar ca prin magneti care se lipsesc de spatele telefonului. 

Asadar, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 12, este disponibil la vanzare si este un telefon foarte bun, care are camera foarte buna, viteze si procesor  foarte bun, pe scurt, este un telefon ideal.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *