Menu

Dispozitive lansate de Google

Google tocmai si-a lansat cele mai noi dispozitive, printre care si mult asteptatul Google Pixel 5. A mai lansat un difuzor inteligent, Nest Audio, care se spune ca este mai bun decat dispozitivele de la Amazon. Daca esti un mare fan al dispozitivelor de la Google, in randurile de mai jos voi descrie dispozitivele pe care le-a lansat, asa ca urmareste-le. 

Google Pixel 5 este compatibil cu reteaua 5G, dar nu are nicio versiune Pixel 5 XL. Are o camera ultrawide de 16 MP, o camera principala dubla de 12 MP, are o serie de functii noi, printre care si modul de noapte si modul portret, HDR+ si 3 moduri de stabilizare pentru videoclipuri, blocat, activ si lent. Are cateva imbunatatiri ale software-ului, printre care aplicatia Recorder, partajarea ecranului HD la apelurile video, actualizarea Google Assistant. Are un ecran OLED de 6 inci cu o rezolutie de 1080 x 2340 pixeli, fiind protejat de Gorilla Glass 6 si este incorporat cu un procesor Snapdragon 765G si o memorie RAM de 8 GB. Are incarcare rapida de 18 W, incarcare wireless inversa si o baterie de 4.080 mAh. Este si rezistent la apa si praf, are IP68. Google Pixel 5 se poate precomanda la un pret de 599 de dolari si fi la vanzare incepand cu 15 octombrie. 

Dispozitivul de streaming primeste o imbunatatire, ci anume telecomanda de la Google Assistant. Interfata are si ea cateva modificari si face sa semene mai mult cu Apple TV. Chromecast costa 59 de lire sterline si se conecteaza la HDMI de la televizor. Se poate precomanda, iar la vanzare va fi incepand cu 15 octombrie. 

Google Pixel 4A 5G are un afisaj de 1080 x 2340 pixeli si un ecran de 6,2 inci, are aceeasi camera dubla de 12,2 MP si una ultra-larga de 8 MP. Este din plastic, este dotat cu Snapdragon 765G, are 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare. Are Android 11, mufa pentru casti si senzor de amprenta pe spate. Costa 499 de lire sterline, se poate precomanda si va fi disponibil la vanzare din 19 octombrie. 

Nest Audio costa 90 de lire sterline si compania spune ca este cu 75% mai puternic si are cu 50% mai mult bas ca Google Home original. Asistentul vocal, Google Assistant va fi prezent ca intotdeanuna, iar Nest Audio se poate comanda si va fi disponibil la vanzare incepand cu 15 octombrie. Ai reducere 20 de lire sterline la 2 produse cumparate. 

Acestea fiind spuse, daca esti un mare fan al dispozitivelor de la Google si asteptai cu mare nerabdare sa le lanseze, a sosit momentul, a lansat 2 telefoane, un difuzor inteligent si a imbunatatit sistemul Chromecast. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *