Menu

Dell XPS 13- review

Dell XPS 13 este un laptop 2 in 1, ceea ce inseamna ca atunci cand ai nevoie de o tableta trebuie sa ii detasezi tastatura, iar daca ai nevoie de un laptop ii poti atasa tastatura. O actualizare majora este cititor de amprente. Este un laptop mic, subtire si usor, doar ca versiunea din 2017 nu este atat de capabil sa concureze cu alte modele din grupa sa. Dar versiunea din 2019 este imbunatatita si este unul dintre cele mai bune laptopuri 2 in 1. Nu are un pret atat de mic, costa 1,000 de dolari. Mai multe detalii voi oferi mai jos. 

Are un nou afisaj de 13,4 inci, un raport de aspect de 16:10, are rezolutie UHD Plus, adica 3.840 x 2.400 de pixeli, luminozitate de 500 de nits. Mai este disponibil intr-o versiunea care are rezolutia de 1.920 x 1.200 de pixeli Full HD Plus. Acesta din urma are un ecran care poate sa ajunga la calitatea celui UHD Plus, are culori foarte bune si contrast foarte bun. Nu este atat de scump ca cel UHD Plus si faptul ca are un ecran Full HD Plus l-a ajutat sa reziste mai mult de 10 ore in testul de streaming. Este dotat cu procesoare Intel de 10 nanometrii, pana quad-core Core i7, plus grafica Intel Irisi care a depasit alte laptopuri cu Intel de-a 8-a si a 9-a generatie. 

Chiar daca grafica Intel Iris nu este suficient de puternica pentru sarcini mai complexe, s-a descurcat foarte bine la editare foto si video, dar si la unele jocuri mai simple. Ofera procesoare Core i3 sau Core i5 de-a 10-a generatie. Daca vrei un model mai ieftin, asigura-te ca vei avea memoria si spatiul de stocare suficient, pentru ca nu se poate adauga niciun alt card de memorie. 

Camera web este foarte mica. Laptopul accepta un stilou, iar cel Dell se poate atasa magnetic pe partea dreapta sau pe sigla. Stiloul ar costa in plus 100 de dolari.

Laptopul este din aluminiu si se simte premium si foarte solid, ceea ce inseamna ca va rezista unor mici neatenti de varsare a numitor alimente pe el. Cititorul de amprente se afla la butonul de pornrie din partea dreapta a tastaturii in sus. Touchpad-ul a avut rezultate foarte bune. Are doar porturi USB-C, plus o mufa pentru casti sau microfon. 

Acestea fiind spuse, Dell XPS 13 2 in 1 este un model foarte bun de laptop, doar se te asiguri ca vei cumpara varianta din 2019, nu cea din 2017. Este un laptop usor de transportat, subtire, mic, dar foarte puternic, cu o durata de viata a bateriei buna. Inainte de a-l cumpara, asigura-te ca vei primi spatiul de stocare si memoria RAM de care ai nevoie.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *