Menu

Samsung Galaxy Watch 3- review

Daca ai nevoie de un smartwatch care sa te ajute sa iti monitorizeze antrenamentele, unul dintre ceasurile de la Samsung, Galaxy Watch, poate ca ti-ar fi de folos. Modulul nou, Galaxy Watch 3, care s-a lansat deodata cu seria scumpa de telefoane, Note 20 si alaturi de Tab S7, are un design destul de traditional si clasic. Totusi, ecranul este mai mare decat la modelul original. Are rama din otel inoxidabil, ceea ce o face sa para mai mare si nu este la fel de confortabil ca Galaxy Watch Active. Ceasul vine o curea de roz bronzat, care este culoare anului a telefoanelor de la Samsung, dar daca vrei sa folosesti ceasul pentru inot sau pentru antrenament, ar fi bine sa iti cumperi o curea sport. In randurile de mai jos voi prezenta mai multe detalii despre Galaxy Watch 3. 

Printre functiile noi cu care vine Galaxy Watch 3 se numara ECG, o aplicatie SpO2 care masoara saturatie de oxigen din sange, monitorizarea tensiunii, detectarea caderilor, urmarirea avansata a somnului. Doar ca functia ECG nu va fi valabila pe Galaxy Watch 3 la lansare, pentru ca inca este in curs de eliberare. 

Functia de masurarea a oxigenului din sange o au si alte ceasuri, doar ca este folosita pentru a urmari somnul, dar Galaxy Watch 3 este singurul ceas care poate sa arate nivelul la cerere. Este o functie foarte utila mai ales cu virusul COVID-19, pentru ca persoanele infectate tind sa aiba nivelul foarte scazut de oxigen din sange. Pentru ca ceasul sa ofere un rezultat corect, va fi nevoie de cateva minute si trebuie pozitionate corect la incheietura mainii. 

Ceasul mai poate urmari si ciclul menstrual, trebuie doar sa introduci datele si ceasul se va sincroniza cu Samsung Health. 

Alta caracterstica importanta a ceasului este detectarea cazaturilor. Daca ceasul detecteaza ca dupa o cazatura nu te misti, va suna imediat la numarul de urgenta. Functia nu este activata implicit si va trebui sa o configurezi din setarile avansate de la Watch 3. 

Ceasul este un bun antrenor pentru ca are 40 de antrenamente diferite, printre care si inotul si are exercitii atat pentru aer liber, cat si pentru interior. In ceas se vor afisa caloriile arse, minutele active si o comparatie cu rezultatele anterioare. Va putea sa afiseaze si ritmul cardiac. 

Ceasul iti permite acum sa te conectezi cu videoclipuri de antrenament si sa le vizionezi de la incheietura mainii. 

Functia de urmarire a somnului ofera multe detalii despre acesta, daca a fost usor sau adanc. 

Desi Samsung spune ca bateria ceasului va rezista mai mult, el a rezistat doar 24 de ore cu luminozitatea automata. Ceasul ofera sfaturi despre economisirea bateriei. 

Asadar, daca ai nevoie de un nou smartwatch, poti sa iei in considerare Galaxy Watch 3, pentru ca are functii foarte utile si imbunatatite atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al antrenamentelor. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *