Menu

Accesorii pentru fitness

Atunci cand trebuie sa ii cumperi ceva unui iubitor de fitness, este destul de dificil, pentru ca are nevoie de lucruri utile si pe care sa le foloseasca. De obicei, aceste persoane prefera lucruri legate de fitness, indiferent daca fac antrenamente la sala, acasa sau in aer liber. Daca nu ai nicio idee ce i-ai putea cumpara unui iubitor de fitness ca sa ii placa, sa il foloseasca si sa ii fie util, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde voi prezenta cateva instrumente potrivite pentru persoane care iubesc fitnessul. 

Fitbit Versa 2 este o idee foarte buna, pentru ca poate sa urmareasca diferite activitati si antrenament. Daca iti permiti un buget mai mare, poti sa apelezi si la Apple Watch care este mult mai scump si in principiu are aceleasi caracteristici si el se poate conecta doar cu IOS, in timp ce Fitbit se poate conecta si cu Android, are o durata mai mare de viata a bateriei si poate urmari si somnul, ceea ce Apple Watch nu o face. Fitbit Versa 2 costa 200 de dolari. 

Hyperice Hypervolt Plus este destinat pentru a face masaj si nu este in special conceput pentru persoanele sportive, il poate folosi oricine. Doar ca sportivi dupa un antrenament intens au nevoie de un masaj pentru a le ameliora durerea. Acest aparat de masaj costa 349 de dolari. 

Hamac de picioare de la Uplift Desk este potrivit pentru persoanele carora li se umfla picioarele destul de des. Se poate aseza in partea de jos a biroului, fiind un loc de odihna pentru picioare si un mod in care se poate impiedica umflarea lor. Acest hamac pentru picioare se gaseste la pretul de 29 de dolari. 

CrazyCap este o sticla care se poate curata singura, iar daca persoana respectiva obisnuieste sa isi umple sticla de la diverse robinete si fantani, este o alege buna. Sticla are raze UV care poate scapa de germenii si microbi din interiorul capacului si sticlei. In aceasta perioada de coronaviroza este o sticla foarte buna si se gaseste la pretul de 69 de dolari.

Un rucsac care are multe compartimente este foarte bun. Se potriveste diferitelor tinute si incaltaminte, poti sa ai mancare si echipamentul pentru fitness, datorita multor compartimente, nu vor sta inghesuite una langa alta, ca hainele sa prinda miros de mancare. 

Skecher Skech Air Element este o pereche de adidasi foarte comozi care sunt foarte necesari pentru un iubitor de fitness. Acestia pot preveni durerea gleznelor, picioarelor, gambei si a genunchilor. 

Acestea fiind spuse, aceste accesorii pentru fitness sunt idei foarte bune pentru un cadou, iar cateva nu sunt neaparat pentru iubitorii de fitness, ci pentru toate persoanele. Daca si tu esti o persoana care face fitness si ai nevoie de unul dintre lucrurile de mai sus, poti sa le cumperi. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *