Menu

Camera Huawei P40 Pro Plus

Chiar daca in anul acesta vaznarile telefoanelor au avut o scadere drastica in comparatie cu anul trecut, companiile nu se lasa batut de virusul corona si continua sa lanseze telefoanele pe care oricum le-ar fi lansat. Samsung, pe langa telefoanele scumpe S20, a lansat si Seria A care este una accesibila pentru mai multe persoane. Si Huawei a lansat seria de telefoane P40 (P40, P40 Pro si P40 Pro Plus). Telefoanele acestea realizeaza niste fotografii foarte bune. Dupa cum bine stii, seria P40 nu mai are serviciile Google, dar Huawei s-a asigurat ca va introduce propriile servicii, dar iti va lua o perioada de timp pana cand te vei acomoda cu lipsa serviciilor Google. In plus, Huawei P40 Pro Plus este primul telefon care are primul zoom optic 10x, ceea ce inseamna ca poti sa te apropi foarte mult de subiect, iar imaginea va ramane la fel de clara si toate detaliile vor fi cuprinse. Acest zoom, este mai bune decat cel de 2x al Iphone 11 Pro si nici zoom-ul telefonului Samsung S20 Ultra nu este mai presus decat cel al Huawei P40 Pro Plus. Daca crezi ca iti va fi foarte greu fara serviciile Google, ei bine, camera aceasta foarte buna te va face sa uiti ca nu poti beneficia de acele servicii. 

Huawei P40 Pro Plus are de fapt 5 camere, un obiectiv standard de 50 MP, o camera cu un unghi ultra larg de 40 MP, un zoom optic de 3x, la telefoto de 8 MP la un alt telefoto de 8 MP, un zoom optic de 10x si o camera cu un senzor de adancime. Huawei P40 Pro Plus este dotat cu cea mai buna camera, care are o serie de functii. 

A surprins intr-o poza toate detaliile pe care le avea subiectul fotografiat, culorile era naturale si precise. 

Iphone 11v Pro are o calitate video foarte buna, doar ca se bazeaza mai mult pe alb, iar P40 Pro Plus se bazeaza mai mult pe tonurile de magenta. 

O scena a fost surprinsa si cu un Samsung Galaxy S20 Ultra iar saturatia culorilor si contrastul a fost la fel de bun ca si pe Huawei P40 Pro Plus. Cel din urma a reusit sa cuprinda intr-o fotografie cu un zoom de 3x toate detaliile. S20 Ultra a realizat o poza cu un zoom optic de 4x, doar ca umbrele erau prea accentuate. La un zoom de 10x, S20 Ultra a facut tot o poza umbrita si nu a mai cuprins atat de clar detaliile. Zoom-ul de 10x la Huawei P40 Pro Plus este atat de bun, surprinde toate detaliile intr-un mod foarte clar. 

Asadar, daca crezi ca te poti obisnui pana la urma sa nu ai servicii Google, Huawei P40 Pro Plus isi merita banii, avand o camera foarte buna care realizeaza fotografii excelente.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *