Menu

HBO Max VS Netflix

Daca iti place sa te uiti la filme si seriale in timpul liber, daca te relaxeaza acest lucru, poate ai vrea sa afli care este cel mai bun serviciu de streaming dintre HBO Max si Netflix. Bineinteles, ca acestea nu sunt singurele servicii, mai sunt si Hulu, Disney Plus, Peacock, iar pentru toate acestea rivalul principal il reprezinta Netflix. In aceasta perioada in care lumea sta mai mult in casa decat sa iasa afara, un abonament la un serviciu de streaming este o buna ocazie pentru a nu te mai plictisi si pentru a avea mereu cate o activitate.

HBO Max este cel mai mare concurent al Netflix-ului. HBO Max are filme originale, proprii, precum Green Lantern si The Snyder Cut, show-uri, emisiuni Friends, The Big Bang Theory, Rick and Morty, South Park, multe filme Warner, cum ar fi The Hobbit, The Lord of the Rings si The Matrix trilogies, filmele Lego si DC. Dar cum nu se poate ca toate lucrurile sa fie bune si frumoase, are si un dezavantaj. Este scump. Costa 15 dolari pe luna. Alt dezavantaj il reprezinta faptul ca odata ce au aparut episoade noi dintr-un serial, ele nu vor fi disponibile mereu, ci se vor sterge in fiecare saptamana.

Netflix este considerat a fi cel mai bun serviciu de streaming, TV si de filme din lume. Include o gama foarte larga de filme, seriale, emisiuni. Are multe seriale si filme originale, chiar si documentare. Toate acestea le poti viziona cu un abonament lunar de 9 dolari.

HBO Max include si alte seriale care nu se gasesc pe Netflix, precum Game of Thrones, Westworld, Run and My Brilliant Friend si premiera serialului Betty and Hard. HBO Max are 6 seriale originale printre care Love Life. Si aici se pot vedea documentare precum Me Too despre Richard Simmons si cateva desene animate, Looney Tunes Cartoons, The Not-Too-Late Show With Elmo si Craftopia. HBO Max va mai lansa alte 12 filme in vara anului 2020, printre care si Distant Lands si American Pickle, comedia Seth Rogen, care va fi primul film original al companiei. A mai planificat ca in cursul anului sa mai aiba 31 de filme originale.

In schimb, cateva seriale sunt in trend pe Netflix, printre care Tiger King, Money Heist si Spenser Confidential. In luna mai s-au inregistrat cateva filme si seriale care au fost cele mai vizionate, seria lui Hollywood, al patrulea sezon din Workin’ Moms si al cincilea sezon din She- Ra si Printesele Puterii.

Prin urmare, daca nu ai inca un cont la un serviciu de streaming, Netflix-ul este cea mai buna alegere, pe langa faptul ca este mai ieftin decat HBO Max, are mai multe filme, seriale si documenatare.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *