Menu

Cum sa utilizezi Skype daca nu ai un cont?

Avand in vedere faptul ca foarte multe companii si-au mutat lucrul acasa din cauza raspandirii cu coronavirus, platformele si aplicatiile de videoconferite si chat sunt atat de utilizate incat nu au mai fost niciodata pana acum. Unele si-au extins posibilitatea de gratuite tocmai pentru a ajuta micile intreprinderi si scolile pentru a-si desfasura activitatile fara sa fie nevoiti sa cheltuiasca o suma de bani.Un aspect important atunci cand utilizezi anumite platforme sau aplicatii pentru videoconferinte este acela ca adesea esti nevoit sa iti creezi un cont, iar unele persoane nu vor sa isi creeze din varii motive. De aceea Skype iti ofera posibilitatea sa il utilizezi pentru videoconferinte sar fara sa ai neaparata nevoie de un cont. 

Caracteristica noua Meet Now iti permite sa te alaturi unei videoconferinta fara sa ai un cont sau fara sa descarci aplicatia. Prin aceasta metoda Skype concureaza cu Zoom care are din ce in ce mai multi participanti, chiar daca a avut probleme legate de securitate.  

Skype este detinut de Microsoft, care are si o platforma numita, Microsoft. Optiunea Meet Now este adresata atat persoanelor care vor sa comunice cu prietenii, familia, dar si celor are au intreprinderi mici si care nu sunt dispusi sa aloce o suma de bani pentru a reusi sa aiba o sedinte cu angajatii sau colegii lor. 

Meet Now se poate folosi atat de pe telefon, de pe browser si este acceptat de Firefox, Google Chrome, Microsoft sau Edge. Dar daca folosesti Skype pe telefon va fi nevoie sa iti descarci aplicatia, dar nu va trebui sa iti faci un cont. Optiunea fara cont iti ofera posibilitatea sa utilizezi toate instrumentele pe care le poti folosi si daca ai cont, precum partajarea ecranului, functia de o blura fundalul, inregistrarea apelului si de a folosi chat-ul. Linkul de intalnire nu are un anumit termen de utilizarea, poti sa trimiti linkul iar persoanele se pot alatura oricand sedintei sau conversatiei. 

Trebuie sa apesi pe Creati o intalnire gratuita. Va aparea un link si mai multe variante de a-l trimite, fie prin copiere, fie prin Outlook sau Gmail. Incepe apelul facand clic pe Start apel si functioneaza la fel ca un apel obisnuit. Cand te alaturi vei putea sa te conectezi cu un cont daca ai, dar daca nu ai nu va fi nevoie de cont. Daca apesi pe Join va trebui sa iti introduci numele si vei dus in pagina in care se afla toata lumea, vei putea sa scrii in chat, sa iti pornesti camera sau microfonul pentru interventii. 

Prin urmare, poti sa folosesti Skype si daca nu ai un cont, ceea ce este un avantaj, mai ales ca unele persoane se feresc de crearea unui cont pe anumite platforme sau aplicatii.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *